пʼятниця, 01 вересня 2023 20:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Не сподобалася українська: у Німеччині чоловік напав на хлопчика та скинув його у канал

Не сподобалася українська: у Німеччині чоловік напав на хлопчика та скинув його у канал
У Німеччині прокуратура розслідує замах на вбивство 10-річного українського хлопчика. Фото: ілюстративне

У Німеччині прокуратура розслідує замах на вбивство 10-річного українського хлопчика.

На групу дітей напав чоловік, який вимагав від них перейти на російську. Про це повідомляє прокуратура Нижньої Саксонії.

Інцидент стався у місті Айнбек 26 серпня близько 17:40 за київським часом. Поліція з'ясувала, що кілька українських дітей гуляли в районі мосту і розмовляли українською. Невідомий чоловік, на вигляд 30-45 років, наказав дітям розмовляти російською. Він також стверджував, що це Україна розпочала війну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція показала відео з бодікамер, як водій у Дніпрі напав на патрульних

За даними правоохоронців, чоловік потягнув одну дівчинку за волосся, а потім схопив 10-річного хлопчика і перекинув його через поруччя в канал.

Хлопець вдарився об залізні балки, прикріплені до мосту, і зазнав поранення голови та лівої стопи. Коли він лежав у каналі, чоловік кинув у нього скляну пляшку, яка влучила потерпілому в ділянку правого плеча. Після цього невідомий зник з місця злочину.

У прокуратурі запевнили, що слідчі дії тривають, а нападника розшукують, і попросили можливих свідків надати інформацію.

Син українки в Польщі відмовляється йти до школи через образи та цькування від однокласників.

За словами мами, вони побажали, щоб його батько загинув на війні. Але такі випадки непоодинокі. Про це пише польське видання TokFM.pl.

Зараз ви читаєте новину «Не сподобалася українська: у Німеччині чоловік напав на хлопчика та скинув його у канал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі