середа, 30 грудня 2020 11:13

Не перші в родині: нові подробиці загадкового самогубства матері й сина
4

У Дніпрі знайшли повішеними матір із сином
Фото: fakty.com.ua
У Дніпрі знайшли повішеними матір із сином
У Дніпрі знайшли повішеними матір із сином
У Дніпрі знайшли повішеними матір із сином

У Дніпрі на подвір'ї будинку знайшли в зашморгах 75-річну жінку та її 38-річного сина. Висіли на газовій трубі. Ані передсмертної записки, ані слідів насильства на тілах покійників експерти не виявили.

Напередодні чоловік став учасником бійки, тож його шукали поліцейські. Однак сусіди та родичі померлих переконують – бійка не могла стати причиною самогубства. Мати із сином не пиячили, не сварилися та не мали жодних боргів. Але обоє постійно жалілися, що втомилися жити, повідомляють "Надзвичайні новини".

Відомо, що чоловік постійної роботи не мав. А жінка, у минулому кондитер, отримувала пенсію. Навесні вже намагалася вкоротити собі віку. Саме суїцидальні схильності матері і стали останньою краплею для сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тероризували колектори: жінка вбила сина, брата і себе

"Вона різала собі вени, жалілася, що не може вже жити. Доньку вона вже поховала, інший син теж повісився. Таке у них було. Цей син жив без жінки, важко йому було. Вудку йому подарувала, говорила, щоб ходив на риболовлю, щоб заспокоювався. Але, видно, руки опустилися, не було жодної радості від життя", – розповіла родичка Галина.

Усі обставини подвійного самогубства встановлюють поліцейські.

Мертвими 38-річного чоловіка і його 75-річну матір знайшли 21 грудня. Обоє були в зашморгах. Тіла виявив працівник Індустріального відділення поліції. Чоловік напередодні мав з'явитися у відділення поліції за повісткою, утім, так і не прийшов. Тож правоохоронці вирішили навідатися до нього додому самі.

Зараз ви читаєте новину «Не перші в родині: нові подробиці загадкового самогубства матері й сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі