вівторок, 03 березня 2020 19:26

Не молитвами єдиними: батюшка торгував гранатометами та вибухівкою
3

На Рівненщині затримали священника, який  продавав гранатомети, тротил та гранати
Фото: facebook.com/SecurSerUkraine
На Рівненщині затримали священника, який  продавав гранатомети, тротил та гранати
Настоятеля храму Ігоря Маринича підозрюють у торгівлі зброї з АТО

У Рівненській області затримали священника, який продавав гранатомети, тротил та гранати.

Слідчі встановили, що чоловік раніше вже був судимий за торгівлю зброєю, проте займатися цією незаконною справою не припинив, повідомили в пресслужбі СБУ.

"Правоохоронцям вдалося задокументувати продаж зловмисником ручного протитанкового гранатомета, 7 гранат із запалами та 800 грамів тротилу, за які він хотів отримати понад 40 тисяч гривень. Аби уникнути викриття після отримання оплати священник залишав закладки зі зброєю у підвалах багатоповерхівок та промислових районах Рівного", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали священика-наркодилера — ЗМІ

Зазначається, що вибухівку він привозив з зони АТО/ООС, де протягом 2015-2018 років неодноразово перебував із проповідницькими місіями. Священнику-комерсанту повідомили про підозру.

Затриманий – батюшка із села Вежиця Рокитнівського району Ігор Маринич, пише місцеве видання "Рівне Вечірнє". Служить у храмі, який відноситься до Сарненської та Поліської єпархії УПЦ, яка перебуває в єдності з Московським патріархатом.

У Донецькій області затримали священнослужителя, що намагався вивезти із зони АТО два гранатомети і шість гранат.

Зараз ви читаєте новину «Не молитвами єдиними: батюшка торгував гранатометами та вибухівкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі