понеділок, 14 березня 2022 17:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Не можуть взяти Чернігів і знущаються з людей - опублікували розмову окупантів (18+)

Не можуть взяти Чернігів і знущаються з людей - опублікували розмову окупантів (18+)
Окупанти самі говорять про свої поразки. Фото: t.me/rf200_now

Російські окупанти зізнаються, що ніяк не можуть взяти Чернігів.

Про це йдеться з чергової перехопленої розмови, яку публікує радник міністра МВС Антон Геращенко.

"Чернігів уже з 24 числа не можуть взяти. Ми коротше як до Чернігова дійшли, так і не можемо його про**ашити. Скільки туди артилерії х**рить! Центральний військовий округ Лапін цей та Герасимов, їх зняли тому, що з 24 числа місто не можуть взяти!" - каже окупант.

Загарбники кажуть, що зупиняють людей на блокпостах, знущаються з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командири окупантів дозволяють стріляти в мирне населення (18+)

"Пацани на блокпосту стопають типу. Він такий - їду до родичів. Давай мобілу сюди, забирають, відпустили. Потім дивляться - в мобілі СМС, фотографії, а він партизанив типу коктейлі Молотова, робить! Просто так на місці обі**яли нахуй, зв'язали, так дві доби просидів", - йдеться в розмові.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Не можуть взяти Чернігів і знущаються з людей - опублікували розмову окупантів (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі