понеділок, 14 грудня 2020 18:00

Не хотів лікуватися: чоловік зустрів медиків "швидкої" з рушницею

Не хотів лікуватися: чоловік зустрів медиків "швидкої" з рушницею
У порушника загострилась хвороба і мати викликала для нього "швидку", однак лікуватися він не хотів і дістав рушницю

На Хмельниччині чоловік погрожував рушницею лікарям. Дісталося й поліцейським, яких викликали заспокоїти агресивного пацієнта.

У порушника загострилась хвороба, і мати викликала для нього "швидку", однак лікуватися він не хотів і дістав рушницю, повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був весь у крові: чоловік напав на медиків, які хотіли допомогти

"Надзвичайна подія сталася ввечері 13 грудня в селі Богданівці Деражнянського району. 39-річний чоловік мав проблеми зі здоров'ям, і під час чергового загострення матір викликала до нього бригаду швидкої медичної допомоги. Протестуючи проти госпіталізації, медиків він зустрів з батьківською рушницею у руках. Лікарі одразу зателефонували до поліції та залишили місце події. Майже три години бійці КОРДу та роти поліції особливого призначення вели перемовини з чоловіком, який, бігаючи по периметру домогосподарства, здійснив близько 20 хаотичних пострілів у бік правоохоронців. Стріляв почергово з гладкоствольної та пневматичної рушниць," - сказано в повідомленні.

Працівники КОРДу та поліцейські змогли без зброї та спецзасобів затримати хулігана. Ніхто не постраждав. Тепер йому загрожує від 9 до 15 років позбавлення волі, або ж довічне ув'язнення.

У Миколаєві чоловікові стало погано і перехожі викликали йому "швидку". Уже біля лікарні він напав на медиків і покусав їх.

Зараз ви читаєте новину «Не хотів лікуватися: чоловік зустрів медиків "швидкої" з рушницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі