четвер, 27 жовтня 2022 14:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Назвали причини смерті дітей з Лимана

Назвали причини смерті дітей з Лимана
У Лимані ексгумували тіла п'ятьох дітей. Фото: eastnews.ua

Встановили причини смерті дітей, яких ексгумували у Лимані Донецької області.

Всього ексгумували п'ять дітей. Чотирьох на місці масового поховання, одного хлопчика поховали у дворі будинку, повідомила пресофіцерка поліції Донеччини Олександра Гаврилко на брифінгу, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкриваються шокуючі факти ‒ на звільнених територіях ексгумували майже тисячу тіл

"Хлопчик 2012 та дівчинка 2008 року народження загинули від стискання тіла важким предметом – їх завалило стіною в результаті обстрілу. Інші дві дівчинки, 2019 та 2021 року народження, померли від осколкових поранень голови", – сказала вона.

Усього на території області зафіксовано 83 захоронення. 33 – у Святогірську, 50 – у Лимані. Зараз вже ексгумували 229 тіл. Всього на деокупованих територіях знайшли тіла 268 громадян.

ЗСУ звільнили Лиман 2 жовтня.

Слідчі завершили ексгумацію на місці масового поховання військовослужбовців Збройних сил України в Лимані на Донеччині. Поліція вилучила з братської могили тіла 34 українських захисників.

Російські окупанти замінували майже всі місця масових поховань українців. Там працюють сапери, повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Зараз ви читаєте новину «Назвали причини смерті дітей з Лимана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі