вівторок, 05 березня 2024 11:03

Спецтема: Війна Росії проти України

"Насолоджуємося процесом": Гуменюк прокоментувала знищення ще одного корабля РФ

"Насолоджуємося процесом": Гуменюк прокоментувала знищення ще одного корабля РФ
Речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк прокоментувала знищення російського корабля. Фото: fakty.com.ua

Начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк прокоментувала успішну атаку України на російський корабель "Сергій Котов" у тимчасово окупованому Криму.

За її словами, із початком весни, на півострові розпочався новий "сезон бавовни". Про це речниця сказала в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серед екіпажу є загиблі та поранені: у ГУР показали відео знищення "Сергія Котова"

"Коли вибухають кримські соцмережі, коли вибухає щось в Криму в межах законів та правил ведення війни, яких Україна дотримується, коли відбувається перелік певних подій, це і називається "сезоном бавовни", - сказала Гуменюк.

За її словами, такі події свідчать, що потенціал українських сил не втрачено.

"Насіння маємо, а далі вже, як засіємо рясно, то зберемо врожай. Поки що просто насолоджуємося процесом", - сказала Гуменюк.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України офіційно підтвердили знищення у ніч на 5 березня російського корабля "Сергій Котов". Судно атакував спецпідрозділ ГУР Group 13.

Внаслідок удару морськими дронами Magura V5 російський корабель проєкту 22160 "Сергій Котов" зазнав пошкоджень корми, правого та лівого бортів.

Зараз ви читаєте новину «"Насолоджуємося процесом": Гуменюк прокоментувала знищення ще одного корабля РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі