субота, 08 жовтня 2022 14:46

Спецтема: Війна Росії проти України

"Нас цілком влаштовує" ‒ у ЗСУ прокоментували вибух на Кримському мосту

"Нас цілком влаштовує" ‒ у ЗСУ прокоментували вибух на Кримському мосту
Залізничний маршрут через Кримський міст дозволяв росіянам потужно підтягувати техніку. Фото: mil.in.ua

Ситуація, яка 8 жовтня склалася на Кримському мосту, цілком влаштовує українських військових.

Адже ЗСУ продовжують руйнувати плани російських окупантів із підтягування резервів. Про це у коментарі "24 каналу" сказала речниця оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сміливий вчинок" – естонський міністр привітав українські спецслужби після вибуху на Кримському мосту

"Те, що вони не зможуть використовувати чергову транспортну артерію для підтягування резервів, зокрема, і залізничний маршрут, нас цілком влаштовує", ‒ сказала Гуменюк.

За її словами, залізничний маршрут через Кримський міст дозволяв досить потужно підтягувати техніку. Водночас загарбники мають ще достатньо сил і потужностей на півдні України.

"Доки вони будуть шукати деталі, щоб відновити той проліт мосту, ми знайдемо, як з ними владнати тут", – додала Гуменюк.

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася "бавовна" в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався "підрив вантажного автомобіля".

Після ранкової масштабної пожежі на Кримському мосту в суботу, 8 жовтня, утворився затор із кораблів на Чорному та Азовському морях. Десятки суден стоять на місці в Азовському морі, чекаючи на прохід через Керченський міст.

Зараз ви читаєте новину «"Нас цілком влаштовує" ‒ у ЗСУ прокоментували вибух на Кримському мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі