вівторок, 13 вересня 2011 18:36

Наркокур'єрів засудили до 8 років за контрабанду 18 кг марихуани

Наркокур'єрів засудили до 8 років за контрабанду 18 кг марихуани

Двох наркокур'єрів засуджено до 8 років позбавлення волі за спробу контрабандного переміщення майже 18 кг марихуани.

Про це повідомляють УНН з посиланням на прес-службу СБУ.

У грудні минулого року співробітники Служби безпеки України у взаємодії з прикордонниками та митниками в пункті пропуску "Конотоп" затримали двох громадян – України та Росії, які намагалися перемістити контрабандним шляхом до сусідньої держави марихуану.

З метою безперешкодного переміщення наркотичної речовини до Росії зловмисники приховали розфасовану у 53 пакунки марихуану в міжстелевому просторі вагону поїзду "Жмеринка – Москва".

Згідно з вироком Конотопського міськрайонного суду Сумської області, обох наркокур'єрів визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 15 – ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів і замах на їх контрабанду), та їм призначене покарання у вигляді 8 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією половини належного кожному майна.

Ухвалою колегії суддів з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Сумської області вирок залишено без змін, він набув законної сили.

Зараз ви читаєте новину «Наркокур'єрів засудили до 8 років за контрабанду 18 кг марихуани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі