неділя, 27 січня 2019 17:52

Напад на журналістів у Києві: підозрюваних звільнили із залу суду

Напад на журналістів у Києві: підозрюваних звільнили із залу суду
Автомобіль журналістів після нападу Фото: нацполіція

Голосіївський суд Києва обрав запобіжний захід для 7 підозрюваних у нападі на журналістів організації "Стоп корупції" 24 січня. До них застосують нічний домашній арешт. На час слідства підозрювані зобов'язані перебувати вдома з 21.00 до 7.00. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

"Домашній арешт в його найлагіднішій версії", - оцінив рішення суду представник громадської організації "Стоп корупції" Роман Бочкала, який першим повідомив про напад на журналістів, пише ВВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В житловому будинку стався вибух: є постраждалі

Під час обшуку у підозрюваних поліція знайшла сокиру, газовий балончик, 2 ножі, 3 пристрої для відстрілу гумових куль із дозвільними документами, мисливський карабін, стартовий пістолет іноземного виробництва і патрони.

"Реально респект поліції та прокуратурі. Але є одне але. Суддя Голосіївського районного суду вирішила, що підозрювані можуть спокійно гуляти на волі", - оцінив рішення суду Роман Бочкала.

Співробітники Управління стратегічних розслідувань поліції затримали "наглядача" області і утримувача злодійського "общака".

Зараз ви читаєте новину «Напад на журналістів у Києві: підозрюваних звільнили із залу суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі