вівторок, 06 квітня 2021 16:49

Покарали офіцерів, які влаштували стрілянину в потягу

Покарали офіцерів, які влаштували стрілянину в потягу
У поїзді № 126 Костянтинівка – Київ 2 військовослужбовців відкрили стрілянину. Їх затримали спецпризначенці. Фото: hk.npu.gov.ua

Військових фельд'єгерського зв'язку Держспецзв'язку, які влаштували в купе потяга Київ-Костянтинівка дебош зі стріляниною, покарали.

Обох офіцерів звільнили із займаних посад. Про це повідомили в Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У разі штурму погрожували відкрити вогонь: з'явилося відео з місця стрілянини в поїзді

"Наказом від 6 квітня зазначених військовослужбовців звільнено з посад шляхом зарахування в розпорядження. Щодо цього факту проводиться службове розслідування. На цей час військовослужбовці перебувають у розпорядженні в Красноградському районному відділі поліції. Для встановлення обставин на місце події виїхало керівництво ГУУФЗ Держспецзв'язку", – заявив Дмитро Маковський, т.в.о голови Держспецзв'язку.

Дебоширами виявилися дипломатичний кур'єр та старший офіцер фельдзв'язку з особливих доручень 1-го відділу Управління фельд'єгерської служби Головного управління урядового фельд'єгерського зв'язку Держспецзв'язку.

Стрілянина в купе поїзда сполученням Костянтинівка - Київ сталася 6 квітня приблизно о 2:00. Поліцейські з'ясували, що двоє чоловіків замкнулися в купе поїзда й стріляють із вогнепальної зброї. Місце події одразу заблокували, пасажирів евакуювали. Стрільців затримали спецпризначенці.

Зараз ви читаєте новину «Покарали офіцерів, які влаштували стрілянину в потягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі