понеділок, 28 жовтня 2024 23:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни атакували балістикою Кривий Ріг: є жертви
Оновлено

Росіяни атакували балістикою Кривий Ріг: є жертви
Росіяни атакували ракетами Кривий Ріг. Фото: t.me/svoiKR

Увечері 28 жовтня Росія атакувала балістикою Кривий Ріг.

Є влучання у триповерховий житловий будинок, загинула людина. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обладміністрації Сергій Лисак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпрі завершено пошуково-рятувальну операцію після російської ракетної атаки

Станом на 23.23 постраждали 11 людей.

"Двоє чоловіків, 39 та 60 років, у вкрай важкому стані. Лікарі роблять все можливе, аби їх врятувати. Ще п'ятеро госпіталізованих – у стані середньої тяжкості", - повідомив Лисак.

Пізніше від отриманих травм 39-річний чоловік помер. "Надважка відкрита черепно-мозкова травма. Лікарі зробили все, що змогли", - написав у Телеграм мер міста Олександр Вілкул.

Він поінформував про те, що внаслідок ракетного удару майже зруйновано триповерховий житловий будинок у щільній багатоквартирній забудові. Дуже багато пошкоджених будинків, вибиті шибки, балкони.

У ніч на суботу 26 жовтня російські терористи атакували ракетами Дніпро. У місті пролунали вибухи. Пошкоджені 13 багатоквартирних та два приватні будинки, а також 30 авто. Понівечено корпуси лікарні імені Мечникова, котра є ключовим медичним центром для лікування поранених під час війни.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни атакували балістикою Кривий Ріг: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі