вівторок, 31 серпня 2021 17:36

"Нагріли руки" на ремонті під'їздів: обшукують комунальне підприємство КМДА
3

Працівників комунального підприємства "Київжитлоспецексплуатація" та підрядних організацій підозрюють у привласненні коштів столичного бюджету, виділених на капітальний ремонт у житлових будинках міста.

У приміщенні підприємства 31 серпня проводять обшуки, повідомила Київська міська прокуратура.

Фото: Київська міська прокуратура

Упродовж листопада-грудня 2020 року посадовці Київжитлоспецексплуатації за результатами тендеру уклали кілька договорів із підрядними організаціями на капітальний ремонт під'їздів у житлових будинках.

"Надалі посадовці КП і підрядних організацій для заволодіння бюджетними коштами, знаючи, що роботи повністю не виконали або виконали всупереч угоді, підписали "фіктивні" акти виконаних робіт", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс президента тисне на Кличка як на основного конкурента - заява УДАРу

За результатами перевірки відремонтованих під'їздів виявили завищення обсягів і вартості робіт.

Обшуки в Київжитлоспецексплуатації проводять для пошуку й вилучення фінансових документів та інших доказів, що підтверджують злочинну діяльність.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні триває.

У справі про розкрадання з бюджету Києва повідомили про підозру 23 службовим особам. Загальна сума збитків від розкрадань становить приблизно 70 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Нагріли руки" на ремонті під'їздів: обшукують комунальне підприємство КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі