понеділок, 25 січня 2016 16:01

Начальник розвідки розповів, що бойовикам привезли ешелони з РФ

Начальник розвідки розповів, що бойовикам привезли ешелони з РФ
Фото: ksonline.ru

В ешелонах, які днями прибули в Харцизьк та Іловайськ із Росії, була зафіксована велика кількість боєприпасів, зокрема, до 152-мм артилерії.

Про це розповів керівник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, передає Gazeta.ua.

"Насамперед залізничними ешелонами, автомобільним транспортом перевозяться у великій кількості артилерійські боєприпаси - це 152-мм снаряди, міни до мінометів, а також паливно-мастильні матеріали для забезпечення діяльності 1-го та 2-го армійських корпусів (сформовані на території ДНР та ЛНР відповідно).

На сьогоднішній день також здійснюються заходи щодо доукомплектування частин і підрозділів цих корпусів, проводяться активні заходи бойової підготовки для того, щоб підтримувати їх (бойовиків - ред.) у постійній бойовій готовності", - розповів Скібіцький.

Керівник української розвідки також повідомив, що загальна чисельність бойовиків на Донбасі нараховує близько 34 тисяч. Ними керують кадрові військовослужбовці Збройних сил Російської Федерації.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомила про нові ешелони з технікою з Росії.

Зараз ви читаєте новину «Начальник розвідки розповів, що бойовикам привезли ешелони з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі