середа, 13 червня 2012 10:10

На Житомирщині на смітнику знайшли мертву дитину, яку доїдали собаки

На Житомирщині на смітнику знайшли мертву дитину, яку доїдали собаки
Люди спочатку подумали, що собаки бавились на смітнику із лялькою. Фото: slavinfo.dn.ua

На ринку у Бердичеві Житомирської області люди помітили на смітнику зграю собак, які гризли тіло мертвого немовляти, повідомляє ТСН.

У кінці робочого дня робітники базару помітили, як біля смітника вовтузилася зграя собак. Спочатку подумали, що пси гризуть ляльку. Та коли придивилися, стало моторошно - то було тіло немовляти.

"Думали, що це з лялькою хтось грається, собаки ніби з лялькою підозріло. Тож вирішили повернутися, коли дивимося – а то дитина. Боже, ручки погризені, горло перегризене…", з жахом розповідає працівниця ринку Поліна Лінда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Породілля залишила сина у пластмасовому відрі

Дитині вже нічим не можна було допомогти. Ймовірно, собаки дістали її з контейнера вже неживою.

Міліція перевіряє списки усіх місцевих породіль. Проте правоохоронці не відкидають, що пакунок з немовлям міг викинути і хтось нетутешній, адже неподалік від ринку залізничний вокзал. Експерти уже з'ясували, що хлопчикові було лише кілька днів від народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18-річна мати викинула дитинку на смітник

"Приблизна інформація, яка в нас є після огляду експерта. Дитині є близько тижня, на вигляд має вагу близько 3 кг., тобто нормальна доношена дитина", - каже керівник кримінальної міліції у справах дітей Бердичівського РВ Наталія Вальчук.

Що стало причиною смерті немовляти, зможуть остаточно з'ясувати лише по завершенню усіх експертиз, кажуть у міліції. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині на смітнику знайшли мертву дитину, яку доїдали собаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі