пʼятниця, 15 квітня 2022 02:09

На південних рубежах ЗСУ ліквідували 39 окупантів

На південних рубежах ЗСУ ліквідували 39 окупантів
Українські військові ліквідували майже чотири десятки рашистів на південному фронті. Фото: bukinfo

За поточну добу на південних рубежах нашої оборони ворожі втрати склали 39 окупантів та 4 одиниці техніки, серед яких бойові броньовані машини та БПЛА.

Про ліквідованих окупантів повідомляє Оперативне командування "Південь" на сторінці в Facebook.

Також ОК "Південь" повідомляють, що на завершення п'ятдесятої доби протистояння українського народу зухвалому вторгненню, ворог продовжує практику нехтування всіма можливими нормами міжнародного права і правил ведення війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія розповсюджує нові "фейки" з метою компрометації ЗСУ

"Так, при заходженні до населених пунктів на адмінмежі Миколаївщини та Херсонщини армія мародерів не може втриматися від зухвалих пограбувань і аморальних вчинків. А після того вкривають селище артилерійським вогнем, видаючи це за атаку Збройних сил України з метою дискредитації української влади" - йдеться в повідомленні.

ЗСУ відзвітували про ліквідацію ворога та техніки на сході. Українські захисники знищили 4 танки, 6 бронетранспортерів, 4 бойові машини піхоти і одну артилерійську систему противника.

Зараз ви читаєте новину «На південних рубежах ЗСУ ліквідували 39 окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі