середа, 20 лютого 2019 07:34

На вулицях орудують "мисливці" за дітьми

На вулицях орудують "мисливці" за дітьми
На вулицях Вінниці орудують злочинці, які відбирають у дітей речі, а потім заманюють їх іти за ними. Фото - vn.20minut.ua

На вулицях Вінниці орудують злочинці, які відбирають у дітей речі, а потім заманюють їх іти за ними. Про один такий випадок розповів голова громадської організації "Ревізія влади" Віталій Павловський.

"Сьогодні мого сина намагалися "заманити", знявши з нього шапку і обіцяючи повернути, якщо він піде за незнайомцем", – написав він у Facebook.
Пізніше з'ясувалося, що це вже не перший випадок.

Цього разу поліція навіть затримала підозрюваного, проте він виявився звичайним перехожим, який зупинився поговорити з хлопчиком після того, що сталося. А хлопець не пішов за шапкою, так як люди помітили цю ситцуацію і почали кричати на злочинця: "Ти що робиш?". Той моментально кинув шапку і втік, пише "20 хвилин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрали 2-річну дівчинку

Про схожий випадок з іншим хлопчиком батькові 8-річного учня розповіла його знайома волонтерка.

" Її чоловік чекав тролейбус і спостерігав, як якийсь чоловік умовляв хлопчика зі шкільним рюкзаком на зупинці. "Пішли, я допоможу тобі рюкзак пронести, а потім віддам тобі його. Якщо хочеш забрати рюкзак, то пішли зі мною. Чоловік Олени запитав у дитини, чи знає вона цього дядька. Вона: "Ні, я його вперше бачу, він у мене рюкзак забрав". Далі було вже звернення до дорослого: "Ти що офігів?". Та людина кидає рюкзак і тікає", – додав Павловський.

У Києві за розбещення неповнолітньої судитимуть чоловіка, який оголив свій статевий орган перед 12-річною дівчинкою в метро.

Зараз ви читаєте новину «На вулицях орудують "мисливці" за дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі