понеділок, 18 вересня 2017 17:43

На вулиці застрелили випадкового свідка бійки

На вулиці застрелили випадкового свідка бійки
Випадкового свідка бійки застрелили пострілом у живіт. Фото - piwnich.info

18 вересня на вулиці села Грабунь у Рокитнівському районі на Рівненщині із мисливської рушниці застрелили 23-річного жителя села Дроздинь, який участі у сутичці між селянами не брав, а просто спостерігав за усім цим збоку.

Чоловікові прострелили живіт. У цьому підозрюють 22-річного жителя села Грабунь, де усе це і сталося. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Ємельяненко у власному домі застрелила незнайомця

"Конфлікт у чужому селі спровокував 20-річний мешканець села Дроздинь, який навідався до своєї дівчини. Хлопець вчинив сварку з місцевими парубками. В результаті гостя побили та він вирішив помститися і викликав на підмогу друзів зі свого села. По дзвінку приїхало більше двадцяти осіб на мотоциклах і пішли до хати, де мешкав один із кривдників їх товариша, почали бити штахетами вікна. Молодий господар кілька разів вистрелив у бік натовпу агресорів із мисливської рушниці. В результаті смертельно поранив у живіт 23-річного хлопця із сусіднього села, який стояв збоку та за усім спостерігав, хоча і приїхав з усіма заступитися за односельця. Він загинув на місці. Мисливську гладкоствольну рушницю марки "ТОЗ-63" 16 калібру, яка не зареєстрована у встановленому законодавством порядку, вилучили", – розповів начальник кримінальної поліції Рівненщини Сергій Волков.

В результаті сутички у натовпі постраждав і неповнолітній з іншого села. До дитячої обласної лікарні у Рівному відвезли 17-річного юнака з дробовим пораненням ліктя та коліна.

Стрільця затримали. На час слідства він перебуватиме під вартою. За умисне вбивство йому загрожує до 15 років в'язниці.

На території військової частини пострілом у голову вбили старшого солдата 22-річну Аліну Сургучову. Убивця стверджує, що вистрелив випадково.

Зараз ви читаєте новину «На вулиці застрелили випадкового свідка бійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі