понеділок, 15 лютого 2016 13:38

На Вінниччині у День закоханих зґвалтували жінку

На Вінниччині у День закоханих зґвалтували жінку

Вінницькі поліцейські затримали 29-річного ґвалтівника. Він 14 лютого напав на 24-річну вінничанку і знущався над нею понад п'ять годин.


"Близько дев'ятої години вечора до поліції звернулась 24-річна вінничанка. Жінка повідомила, що йшла в гості до подруги. Біля новобудов у Тяжилівському мікрорайоні на неї напав невідомий чоловік. Схопивши ззаду, затягнув до недобудованого будинку і зґвалтував. Майже п'ять годин жінка чекала влучного моменту, аби втекти. Коли зловмисник заснув, потерпіла побігла до найближчого будинку, де живуть люди, та попросила їх викликати поліцію", - розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк.


Підозрюваного шукали за описом потерпілої. Затримали за півгодини працівники батальйону особливого призначення, коли він намагався сісти у маршрутне таксі.

Правопорушник — житель Літинського району. Нещодавно вийшов з в'язниці, де відбував покарання за розбійний напад та угон автомобіля. Тепер за зґвалтувавння йому загрожує до 5 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині у День закоханих зґвалтували жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі