вівторок, 04 лютого 2014 17:00

На Вінниччині п'яний молодик вбив жінку, а тіло вивіз на санчатах

На Вінниччині п'яний молодик вбив жінку, а тіло вивіз на санчатах
Фото: vpoltave.pl.ua

Третього лютого у міліцію міста Немирів Вінницької області надійшло повідомлення, що у човні, на березі ставка, лежить труп жінки.

За словами правоохоронців, убита - місцева 29-річна Юлія. За кілька днів до того її бачили в компанії непрацюючого 25-річного молодика.

"Чоловіка затримали. Пояснити, чому він вбив жінку - не може, нічого не пам'ятає. Каже, що в ніч з 31 січня на 1 лютого вони випивали у його квартирі. Тоді між ними виникла сварка, він вхопив ножа та вдарив ним жінку кілька разів у шию. Сам ліг спати. Те, що жінка померла - зрозумів тільки вранці, коли проспався. Вирішив заховати тіло", - розповідає старший інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласної міліції Ірина Добровольська.

Дочекавшись ночі, хлопець виніс убиту, поклав на санчата та повіз до ставка. Там заховав тіло у старий човен та прикидав снігом, щоб не знайшли.

Наразі підозрюваний дає свідчення у міліції. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині п'яний молодик вбив жінку, а тіло вивіз на санчатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі