четвер, 17 травня 2012 17:37

На Вінниччині п'яні працівники СТО викрали автівку та побили даішника

На Вінниччині п'яні працівники СТО викрали автівку та побили даішника
Міліціонери спромоглися затримати порушників. Фото: ngs22.ru

16 травня близько 19 годині у селі Ярове Шаргородського району на Вінниччині працівники ДАІ перепинили автомобіль "Фольцваген". На машині були відсутні номерні знаки.

"З машини вилазить п'янючий водій. Каже, що документів немає. За ним ще двоє вилазять. Кричать: "Командир, ось номерний знак, він в салоні валявся!". Ті хлопці також "під мухою". Лейтенант бачить, що таке діло, дістає мобільний та знімає цей цирк на мобільний. Боже, вони як це побачили, на інспектора накинулися. Давай його ногами по голові. Кров полилася рікою. Молоденький міліціонер зуби випльовує. А ті не зупиняються. Що могло б статися, не знаю. Та другий інспектор швидко зорієнтувався, дістає табельну зброю, і давай в небо стріляти. Водій бігом в машину, там до речі, ще пасажир один був, і давай тікати. А ті, що били лейтенанта, так і залишилися на дорозі. Кинули їх кореша", - розповів очевидець Олексій Гурман.

Міліціонери спромоглися затримати порушників, яких покинули друзі. Наділи на них наручники й повезли до відділку. Машину з рештою злочинців перехопили біля Томашпільського району.

"Як з'ясувалося, "Фольцваген" був викрадений саме в Томашполі. Усі порушники викрали її на місцевому СТО, де працюють. Машину на ремонт пригнав господар. Повернувся саме у той час, коли автівку вкрали. Одразу ж і повідомив про злочин міліцію", - повідомляють в прес-центрі ДАІ Вінниччини.

Виявилося, співробітники станції техобслуговування випили на робочому місці. Після чергової чарки захотіли покататися на чужому авто. Від роботи встигли від'їхати близько 20 км.

Інспектор ДАІ, якого побили затримані, знаходиться у райлікарні. У нього численні травми. Правоохоронці порушили кримінальну справу по кільком статтям. Винуватцям, яким 23-30 років, світить від 5 років позбавлення волі.

 

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині п'яні працівники СТО викрали автівку та побили даішника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі