четвер, 22 травня 2014 18:29

На Вінниччині підліток викрав 3 автомобіля та 4 мопеди за тиждень

На Вінниччині підліток викрав 3 автомобіля та 4 мопеди за тиждень
Фото: 4vlada.com

21 травня у селищі Чернівці на Вінниччині правоохоронці затримали 17-річного підлітка, який викрадав автотранспорт у своїх односельців.

"Протягом останнього тижня до міліції із заявами про викрадення транспорту звернулося сім мешканців селища. Весь автотранспорт ми знаходили на сусідніх вулицях від їхніх помешкань, або неподалік населеного пункту. За відбитками пальців у автомобілях та на мопедах вдалося встановити злочинця. Ним виявився 17-річний місцевий житель, який раніше уже притягався до відповідальності за крадіжки та перебуває на обліку у міліції", - розповів начальник Чернівецького райвідділку міліції Іван Костюк.

У міліції хлопець розповів, що не міг втриматися від спокуси, бо дуже любить кататися. Крадіжки скоював лише вночі. Покидав транспорт, коли у баку закінчувалося пальне. За скоєний злочин хлопцеві загрожує до 8 років позбавлення волі. Поки що він перебуває вдома, зараз вирішується питання про взяття його під варту.

Місцеві жителі розповідають, що хлопець проживає з мамою та вітчимом. Мама - нормальна жінка, працює. Але вже неодноразово скаржилася сусідам, що немає на хлопця впливу, бо він некерований.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині підліток викрав 3 автомобіля та 4 мопеди за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі