вівторок, 18 лютого 2014 17:30

На Вінниччині пенсіонерка забила коханку чоловіка металевою лопаткою

На Вінниччині пенсіонерка забила коханку чоловіка металевою лопаткою

Кривава розправа трапилася 16 лютого близько восьмої вечора у селиші Вапнярка Томашпільського району Вінниччини. Дві сусідки, 57-ми та 67-ми років, посварилися між собою за співмешканця. Постраждала - 57-річна Людмила Березюк - прожила після побиття ще чотири години.

"Людмила Березюк проживала у 3-кімнатному будинку у Вапнярці на вулиці Кутузова. Часто зловживала спиртним, цим і переманила до себе 55-річного співмешканця сусідки, прожили вони з місяць. В день злочину підозрювана прийшла додому і застала на подвір'ї свого чоловіка, який був п'яний та спав на вулиці. От і пішла розбиратися із новою коханкою чоловіка. За попередніми даними, забила суперницю металевою лопаткою для сміття. Від отриманих тілесних ушкоджень - закритої черепно-мозкової травми та множинних забоїв грудної клітки - жінка померла у лікарні біля першої ночі 17 лютого. Швидку для не неї викликав старший син", - розповіли правоохоронці.

67-річна підозрювана затримана. За скоєний злочин їй загрожує від семи до десяти років ув'язнення.

У селі про підозрювану говорять як про гарну і порядну людину.

"В неї завжди такий порядок в хаті, ніколи навіть пилинки не було. Добра і позитивна людина. Тримала господарство, з якого жила. 10 днів тому склала своєму співмешканцю речі. А 16 лютого повернулася і побачила чоловіка п'яного на подвір'ї, от і пішла з'ясовувати стосунки з суперницею. Мовляв, як забрала чоловіка - то нащо мені його речі. Між жінками і раніше виникали сутички з цього приводу. Людмила взагалі часто випивала. Мала троє синів, то наймолодший виїхав на заробітки в Одесу, і з матір'ю зв'язків не підтримував. Середульший син живе теж у Вапнярці, має дружину та двох дітей. Найстарший - служить монахом у Києві, допомагає місцевим у церкві. Він і знайшов матір убитою та викликав швидку" , - кажуть односельці.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині пенсіонерка забила коханку чоловіка металевою лопаткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі