субота, 28 вересня 2024 19:06

На відео показали зруйнований російськими обстрілами Торецьк

На відео показали зруйнований російськими обстрілами Торецьк
На відео показали зруйнований російськими обстрілами Торецьк. Фото: t.me/liut_npu

Оприлюднили відео зруйнованого російськими окупантами міста Торецьк Донецької області.

Це одна з основних тактик росіян - знищити місто до неможливості його подальшого утримання, наголосили в моніторинговому проєкті DeepState.

Ролик опублікували бійці бригади Нацполіції "Лють".

"Вони стирають усе на своєму шляху за допомогою всіх наявних у них засобів. Таку саму долю наразі переживають Вугледар, Покровськ, Мирноград, Курахове, Часів Яр та багато інших прифронтових міст і сіл", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог несе втрати - найгарячіше на Покровському напрямку

Наразі у Торецьку тривають важкі бої.

"Сутички точаться буквально за кожну кімнату в багатоквартирних забудовах. Противник постійно проникає піхотою в житлові квартали і намагається закріплюватися. Найбільш глибоке просування в місті окупанти мають на Центральній вулиці", - додали в DeepState.

На цей час близько 30% громади Торецька перебуває під контролем російських окупантів.

"Намагаються кількістю "давити" та захоплювати території міста безпосередньо, в цілому впливаючи на ситуацію, та здійснювати більш інтенсивні обстріли громади. Для цього використовують FPV-дрони, спостережну авіацію й дрони, які дають інформативність для того, щоб ворог, як і ми, орієнтувався по території міста", - сказав Чинчик.

Зараз ви читаєте новину «На відео показали зруйнований російськими обстрілами Торецьк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі