понеділок, 30 серпня 2021 08:55

На українському кордоні затримали нелегалів з Пакистану та Афганістану

На українському кордоні затримали нелегалів з Пакистану та Афганістану
Нелегалів з Пакистану та Афганістану спіймали на українському кордоні. Фото: ДПСУ

У Чернівецькій області біля кордону з Румунією затримали чотирьох нелегальних мігрантів з Афганістану та Пакистану. Намагалися потрапити до ЄС.

Порушників затримали в районі перехрестя доріг Багринівка - Ст. Вовчинець - Черепківці, що за кілометр від кордону. Їх на легковику Skoda віз українець, повідомляє Держприкордонслужба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники затримали нелегалів, які пливли у вантажному причепі

Серед пасажирів були троє пакистанців та афганка. Документів не мали. Їх доставили до пункту тимчасового утримання Чернівецького прикордонного загону. А от проти їхнього переправника можуть відкрити кримінальне провадження про незаконне переправлення осіб через держкордон.

Раніше нелегали намагалися потрапити в Європу по горах Закарпаття. Двох з них прикордонники виявили за 1,5 тис. м від кордону. Правопорушники не реагували на вимогу зупинитися, тому правоохоронцям довелося зробити декілька попереджувальних пострілів вгору. Непрохані гості зупинилися лише почувши постріли.

Прикордонники шукали далі і згодом знайшли ще двох нелегальних мігрантів. Ті ховалися в лісі.

Зараз ви читаєте новину «На українському кордоні затримали нелегалів з Пакистану та Афганістану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі