неділя, 24 травня 2020 16:09

На трасі вантажівка знесла мікроавтобус із пасажирами: багато загиблих і скалічених

24 травня близько 11.30 на автодорозі "Київ-Чоп", поблизу села Тухолька Сколівського району на Львівщині сталась смертельна аварія.

Там зіткнулися вантажівка MAN і мікроавтобус Mercedes-Benz. Загинув водій та троє пасажирів останнього, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: facebook.com/MVS.LVIV
  На трасі поблизу Львова внаслідок зіткнення вантажівки та мікроавтобуса загинули 4 людини. Ще стільки ж - скалічилися
На трасі поблизу Львова внаслідок зіткнення вантажівки та мікроавтобуса загинули 4 людини. Ще стільки ж - скалічилися

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сталася жахлива аварія за участі позашляховика: фото

"Попередньо, 50-річний водій вантажівки не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з мікроавтобусом, який рухався по зустрічній смузі. На місці аварії від отриманих травм загинув 47-річний водій та троє пасажирів мікроавтобуса. Ще чотирьох пасажирів Mercedes доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями. Їхні діагнози уточнюються", - сказано в повідомленні.

Загиблі - 47-річний водій буса, мешканець Пустомитівського району та троє його пасажирів: 21-річний мешканець Закарпатської області, 51-річний чоловік та громадянин Румунії. Решту даних встановлюють, повідомили в пресслужбі патрульної поліції області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Винуватцеві загрожує до 10 років за ґратами.

Біля села Марійка Жашківського району Черкаської області зіткнулися ВАЗ, Toyota та Mercedes. Загинули троє дорослих та 6-річний хлопчик. Ще шестеро людей скалічилися. Серед них двоє 4-річних дітей та одна дитина – 11-річна.

Зараз ви читаєте новину «На трасі вантажівка знесла мікроавтобус із пасажирами: багато загиблих і скалічених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі