четвер, 31 березня 2016 14:02

На Тернопільщині знайшли обезголовлений труп пенсіонера

На Тернопільщині знайшли обезголовлений труп пенсіонера

В ніч на 31 березня в одній з квартир райцентру Заліщики на Тернопільщині правоохоронці знайшли обезголовлений труп пенсіонера. За підозрою у вчиненні вбивства затримано 41-річного місцевого мешканця.

"Чоловікові 67 років. Загиблий напередодні телефонував до поліції. У зв'язку з тим, що Заліщики знаходяться на межі з Чернівецькою областю, дзвінок був прийнятий лінією 102 сусіднього регіону. Вже звідти правоохоронці повідомили, що пенсіонер просив допомоги. Казав, що в його квартирі знаходяться невідомі. І вони над ним знущаються", - розповів начальник ГУНП Тернопільщини Олександр Богомол.

Поліцейські одразу виїхали за вказаною адресою. На підлозі в одній із кімнат було виявлено обезголовлений труп пенсіонера. Голова лежала у сміттєвому поліетиленовому пакеті в коридорі.

"Він офіцер у відставці. Довгий час працював на Іванофранківщині і лише нещодавно повернувся до Заліщиків", - розповіли місцеві.

Слідчі дії тривають. Мотиви та подробиці вбивства поки не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині знайшли обезголовлений труп пенсіонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі