четвер, 04 червня 2015 15:04

На території України затримали міжнародних терористів

На території України затримали міжнародних терористів

Українські силовики затримали терористів "Ісламської держави", які намагалися організувати через Україну та Туреччину канали переправлення бойовиків до сирійсько-іракської зони, а також з цього регіону до країн Європи.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський

"3 червня ц.р. СБУ спільно з ДМС України виявлено черговий "перевальний пункт", що використовувався для тимчасового переховування членів "Ісламської держави".
Під час його відпрацювання встановлені 5 іноземців (2 громадяни РФ, по 1 громадянину Узбекистану, Таджикистану та Казахстану).

Вжитими заходами встановлено, що окремі зі вказаних іноземців були депортовані до України з Туреччини у зв'язку з причетністю до терористичної діяльності та перебували на території нашої держави в порушення встановленого міграційним законодавством порядку. Інші іноземці нещодавно прибули в Україну з країн Європи.

Виявлені члени "Ісламської держави" очікували виготовлення членами цієї структури підроблених паспортів для подальшого переправлення через Туреччину до Сирії.
У результаті вжитих заходів 3 іноземцям скорочено терміни перебування в Україні та стосовно 2 прийнято рішення про примусове повернення до країни походження", - написав Лубківський.

Шановні друзі,Доволі приємне визнання прийшло до Служби безпеки України від її міжнародних партнерів: наша спецслужба ...

Posted by Markian Lubkivskyi on 4 червня 2015 р.
Зараз ви читаєте новину «На території України затримали міжнародних терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі