четвер, 29 листопада 2012 12:21

На Рівненщині у вогні загинув 2-річний хлопчик
7

Вогнеборці ліквідували пожежу
Фото: Фото: Прес-служба МНС
Під час пожежі в дерев’яному житловому будинку загинула 2-річна дитина
Дорослі залишили дитину саму вдома
Вогонь знищив частину покриття будинку, пошкодив веранду й стіни, домашні речі

У середу, 28 листопада в селі Білашів Острозького району на Рівненщині під час пожежі в дерев'яному житловому будинку загинула 2-річна дитина. Хлопчик залишився сам вдома.

"Повідомлення про пожежу надійшло на пункт зв'язку пожежно-рятувальної частини о 8 годині 40 хвилин. Коли на місце виклику прибули рятувальники МНС, то дерев'яний житловий будинок був майже повністю охоплений вогнем. Місцеві мешканці розповіли, що в палаючій будівлі може бути дворічний онук господаря. Збивши полум'я, вогнеборці в апаратах захисту органів дихання проникли у будинок. За хвилину в кутку однієї з кімнат вони знайшли дитину й відразу винесли на вулицю. Нажаль, внаслідок термічних опіків та отруєння продуктами горіння хлопчик загинув", - розповідає Віктор Козак, помічник начальника обласного управління МНС.

Дорослі залишили дитину саму вдома. Матір і дідусь поїхали до міста, а батько пас за селом худобу. Старший брат пішов у школу.

"Першою пожежу помітили жінка-родичка, яка мешкає поруч і час від часу наглядає за дворічним хлопчиком. Проте, поки селяни збіглися до будинку, вогонь не дозволив їм врятувати дитину", - пояснюють в МНС.

Вогнеборці ліквідували пожежу. Вогонь знищив частину покриття будинку, пошкодив веранду й стіни, домашні речі.

Правоохоронці та фахівці держтехногенбезпеки з'ясовують причини пожежі. Як повідомили з обласного МНС на Рівненщині в цьому році під час пожеж загинуло 30 дітей.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині у вогні загинув 2-річний хлопчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі