середа, 31 серпня 2011 13:56

На Рівненщині іномарка розтрощила вщент "ВАЗ"
6

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

Вчора о 21.30 на трасі Київ-Чоп поблизу села Користь Корецького району на Рівненщині 33-річний водій автомобіля "ВАЗ 2107" під час розвороту не пропустив зустрічну машину. Водія та пасажирку із закритими черепно-мозковими травмами та множинними політравмами госпіталізували в райлікарню.

"ВАЗ їхав у напрямку Києва. Виконуючи маневр розвороту водій не наддав перевагу в русі зустрічному транспортному засобу й допустив зіткнення з автівкою "CITROEN C5". Одним слово, проскочити в цей раз не вдалося. Потужний удар просто розтрощив "ВАЗ", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Водія "сімки" із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку та множинними полі-травмами госпіталізували в реанімацію райлікарні. Його 30-річна пасажирка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та тупу травму живота. Із внутрішньою черевною кровотечею її "швидка" доставила в хірургію райлікарні. За кермом іномарки був 26-річний водій із райцентру Любомль сусідньої Волинської області.

"Досить часто причиною ДТП є поспішність та нерозсудливість водіїв. Вони наївно сподіваються, що саме з ними нічого страшного не може трапитись, коли вони трошки порушать Правила дорожнього руху. Але життя показує, що заощадивши хвилину можна втратити здоров'я і навіть життя. Наполегливо просимо водіїв бути завжди розсудливими та ретельно дотримуватись Правил дорожнього руху, адже це запорука безпеки", - зазначили в обласній ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині іномарка розтрощила вщент "ВАЗ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі