середа, 02 листопада 2011 19:00

На Прикарпатті у ДТП загинула суддя обласного апеляційного суду

На Прикарпатті у ДТП загинула суддя обласного  апеляційного суду

У понеділок, 1 листопада, на Прикарпатті в автомобільній аварії загинула 50-річна суддя апеляційного суду Івано-Франківської області Алла Павлишин. Трагедія сталася приблизно о пів на четверту годину дня на трасі неподалік міста Калуша.

Саме сюди провідати батьків прямувала суддя, перебуваючи за кермом автомобіля "Сузукі Свіфт" (хетчбек класу "В"). Він їхав зі швидкістю 90 км/год - дозволеній на даному відрізку траси. Із ним зіткнувся автомобіль "Вольво ХС70" , за кермом якого перебував 58-річний начальник відділу митного оформлення Івано-Франківської митниці Василь Мартиненко.

Конкретні обставини ДТП з'ясовуються, повідомили в ЦГЗ УМВС в області.

За попередніми даними, начебто водій "Вольво", здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу, по якій рухався "Сузукі". Удар був такої сили, що двигун японської іномарки практично опинився у салоні машини. Хоча подушки безпеки й спрацювали, але не змогли врятувати жінці життя. Вона загинула на місці пригоди.

Водія "Вольво" шпиталізували з закритою травмою грудної клітки та закритим переломом правого передпліччя.

Зважаючи, що у ДТП потрапили далеко не пересічні водії, на місце пригоди виїхала обласна прокуратура, яка, вочевидь, буде вести розслідування.

Алла Павлишин у судовій системі Прикарпаття працювала з 1986 року. Починала в Калуському суді, далі була народним суддею в Рожнятові. З 1993 року – суддя цивільної палати апеляційного суду Івано-Франківської області.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті у ДТП загинула суддя обласного апеляційного суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі