понеділок, 15 жовтня 2012 22:14

На Полтавщині злетів у кювет автобус з учасниками маршу УПА

Група молодих людей, які брали участь у марші УПА у Києві, потрапила у ДТП по дорозі додому в Полтавську область. Інцидент стався близько 2 години ночі на 261 км автодороги Київ - Харків, повідомили в полтавському управлінні МВС.

Мікроавтобус "Mercedes", що перевозив активістів, зіткнувся з легковим автомобілем "ВАЗ-2121 "Нива" поблизу села Чапаєвка Полтавської області. Як з'ясували співробітники правоохоронних органів, 24-річний водій "ВАЗу" не надав переваги у русі мікроавтобусу, виїжджаючи з другорядної дороги.

Після зіткнення мікроавтобус з'їхав у кювет і перекинувся. У результаті ДТП були травмовані 18 осіб - водій і пасажири мікроавтобуса (5 жінок і 12 чоловіків, жителі різних районів Полтавщини віком від 16-ти до 31-го року). Вісім осіб були госпіталізовані, чотири з них знаходяться у важкому стані.

Також встановлено, що у 49-річного водія мікроавтобуса не було дозвільних документів для здійснення пасажирських перевезень.

Нагадаємо, у неділю, 14 жовтня, у Києві пройшов марш на честь 70-річчя УПА. ВО "Свобода" зібрала у центрі столиці до 10 тисяч активістів.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині злетів у кювет автобус з учасниками маршу УПА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

113

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі