середа, 29 серпня 2012 13:37

На Полтавщині вітчим сильно побив 11-річну падчерку

На Полтавщині вітчим сильно побив 11-річну падчерку
Бабуся відвезла онуку до травматологічного відділення. Фото: ntv.ru

25 серпня в місті Кременчук по вулиці Республіканській у приватному будинку 33-річний чоловік побив падчерку. У дівчини струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, тупа травма живота та забій передпліччя.

"Мати дитини вдруге вийшла заміж. Батьки жінки не дуже любили нового зятя. Сім'ї жили по сусідству, часто бачилися. В той день тесть із зятем посварилися через побутову дрібницю, - розказала Лариса Майоршина з Кременчуцької міліції. - Почали кричати один на одного. Дівчинка якраз була вдома. Втрутилася в конфлікт. Сказала, як не припинять, піде жити до бабусі з дідусем. Після цього вітчим почав її бити, не розрахував силу".

Матері вдома не було. Бабуся відвезла онуку до травматологічного відділення Кременчуцької міської дитячої лікарні. Звідти лікарі подзвонили міліціонерам.

"Кримінальної справи не порушили. Родичі помирилися, залагодили конфлікт. Написали зустрічні заяви, що претензій один до одного не мають. Попросили їх не турбувати. На вітчима склали адміністративний протокол, сім'ю поставили на облік в міліцію", - продовжила Майоршина.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині вітчим сильно побив 11-річну падчерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі