понеділок, 21 жовтня 2019 17:58

На Полтавщині сталася авіакатастрофа, знайшли рештки пілота
3

У Полтавській області розбивя гелікоптер
Фото: pl.dsns.gov.ua
У Полтавській області розбивя гелікоптер
У Полтавській області розбивя гелікоптер

21 жовтня близько 16-ї години в Оржицькому районі Полтавської області розбився гелікоптер. Літальний апарат згорів, пілот загинув.

Про це корепонденту Gazeta.ua розповіли в Оржицькій райдержадміністрації.

Подія сталася в селі Тарасенкове Оржицького району.

"Літальний апарат упав на краю села Добре, що не на хату, а на город. Тому ніхто з місцевих не постраждав. Спочатку говорили, що то був мотодельтаплан. Але зараз точно відомо, що вертоліт", - розповів в. о. голови Оржицької райдержадміністрації Мирослав Боговик.

Більше подробиць повідомили в ГУ ДСНС. Зараз відомо, що гелікоптер "Робінсон-44" прямував з Києва на теріторію Полтавщини. Серед уламків знайшли рештки однієї особи, ймовірно, пілота. Про те, чи був у гвинтокрилі пасажир і чи міг він вистрибнути до зіткнення із землею, наразі не повідомляють.

На місці аварії вже працює патрульна поліція та слідчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець загинув у авіакастрофі в Конго

16 жовтня минулого року поблизу села Уланів Хмільницького району на Вінниччині сталася авіакатастрофа. Близько 17:00 у полі розбився військовий літак під час міжнародних навчань "Чисте небо-2018".

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині сталася авіакатастрофа, знайшли рештки пілота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі