понеділок, 07 квітня 2014 14:51

На Полтавщині чоловік два дні лупцював матір до смерті

На Полтавщині чоловік два дні лупцював матір до смерті

3 квітня в лікарні міста Кременчук Полтавської області померла 67-річна жінка із села Запсілля Кременуцького району. Її забив руками 37-річний син.

"Медики повідомили міліціонерам про те, що жінку привезли до хірургічного відділення лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, тупою травмою живота, грудної клітини та з переохолодженням. Вони вже не змогли її врятувати", - розповів Андрій Федорненко з кременчуцької районної міліції.

Син сварився та бив матір два дні."Вони мешкали удвох в приватному дворі. Всі ці дні чоловік пив алкоголь. Як тільки випивав, зразу сварився з матір'ю. Жінка отримала переохолодження, бо він не топив у хаті, не займався господарством, - продовжили в міліції. - Через два дні провідати жінку приїхала донька, вона живе окремо. Коли зайшла в двір побачила побиту матір. Донька і викликала швидку допомогу".

Чоловіка міліціонери затримали. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть, він може отримати від 7 до 10 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині чоловік два дні лупцював матір до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі