пʼятниця, 06 липня 2012 11:55

На Полтавщині 23-річний бомж зґвалтував пенсіонерку

На Полтавщині 23-річний бомж зґвалтував пенсіонерку
Міліція знайшла чоловіка відразу. Фото: isra.com

1 липня о 6 ранку в приміському дачному масиві Мічуріне міста Комсомольськ Полтавської області 23-річний чоловік зґвалтував 60-річну місцеву жительку. Зайшов до пенсіонерки в двір та затягнув її в хату.

"Перед цим зі знайомими напився самогону, лазив по дачних ділянках. Десь о четвертій ранку приліг у жінки під парканом проспатися, - розказав Андрій Алексенко з Комсомольської міліції. - Жінка о шостій ранку вийшла поратися по господарству, побачила його, був досі п'яний. Почала казати:"Йди геть. Чого сюди прийшов?". Він наче пішов з двору. Але згодом повернувся, став вимагати гроші. Вона дістала останні двадцять гривень з бюстгалтера. Чоловікові показалося мало грошей. Затягнув її силою в хату, роздягнув, зґвалтував. Потім його щось злякало і він втік".

Міліція знайшла чоловіка відразу. У злочині зізнався. Не зміг пояснити, чому так вчинив.

"Взагалі не може нормально розмовляти, якийсь неадекватний, - продовжили в міліції. - Та й писати також не вміє. Виріс у дитячому будинку, сирота".

Хлопець ніде не працює. Живе у знайомих, постійної домівки не має. Раніше був судимий за крадіжки на дачних ділянках.

 

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині 23-річний бомж зґвалтував пенсіонерку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі