понеділок, 17 жовтня 2022 18:30

Спецтема: Війна Росії проти України

На півдні гаряче. ЗСУ ефектно відпрацювали по окупантах, багато "300-х"

На півдні гаряче. ЗСУ ефектно відпрацювали по окупантах, багато "300-х"
ЗСУ ювелірно відпрацювали по окупантах на півдні. Фото: Генштаб ЗСУ

На Південнобузькому напрямку російські окупанти намагаються втримати зайняті позиції.

Ворог обстрілює військову та цивільну інфраструктуру. На півдні під вогнем росіян опинилися понад 35 населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України 17 жовтня.

Також підтвердили результати ураження російських підрозділів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Син не витримав" – окупанти на блокпосту не пропустили чоловіка з хворою матір'ю

"У результаті точкових ударів артилерії Сил оборони в населеному пункті Мелітополь Запорізької області поранено понад 40 окупантів. У Бердянську знищено склад боєприпасів. В населеному пункті Воскресенка – до 30 поранених загарбників, Василівка – до 25 поранених. Кількість загиблих, яку окупанти намагаються приховати, уточнюється", – ідеться в повідомленні.

У Херсоні окупанти змушені залучати підрозділи Росгвардії до інженерного обладнання позицій навколо міста. Водночас колаборанти разом із сім'ями виїжджають на територію тимчасово окупованого Криму.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 17 жовтня становлять понад 65 320 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще більш як 320 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському й Авдіївському напрямках. Дані уточнюють.

Зараз ви читаєте новину «На півдні гаряче. ЗСУ ефектно відпрацювали по окупантах, багато "300-х"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі