субота, 14 березня 2015 15:46

На околиці Слов'янська бойовики сховали переносні зенітні комплекси
2

Фото: mediarnbo.gov.ua

Сили АТО знайшли приховані переносні зенітні комплекси на околиці Слов'янська. Про це в суботу на брифінгу в Києві заявив речник АТО Андрій Лисенко, передає Еспресо.TV.

"На околиці м.Слов'янськ, біля залізничної колії, виявлено приховані у лісосмузі ПЗРК "Стріла-2М" у бойовому стані. Це місце у минулому році використовувалося противником у якості вогневої точки при обстрілах позицій та літаків ЗСУ у районі легендарної гори Карачун", - сказав Лисенко.

Він додав, що під час перевірки території дитячого оздоровчого табору "Кримське", розташованого у лісовому масиві поблизу річки Сіверський Донець, зі схованки вилучено 6 гранат ВОГ-25 для підствольного гранатомета, значну кількість набоїв до АК-74, ручні гранати РГД-5 та Ф-1, військову амуніцію.

Окрім цього, у Краматорську на території цементного заводу було виявлено склад боєприпасів бойовиків.

"Вилучено 5 мін, 12 гранат та 30 снарядів", - уточнив речник АТО.

Покинуті боєприпаси знайшли також у Артемівську.

"На березі річки Бахмутка в покинутій будівлі виявлено 10 тротилових шашок загальною вагою майже 3 кг та підривну машинку", - зазначив Лисенко.

За його словами, пошук схованок зі зброєю та боєприпасів, що не вибухнули, відбувається щоденно.

"Пошук відбувається щоденно, працюють як міліціонери, так і сапери. Місцеві мешканці теж дуже обережні стали і про будь-які боєприпаси одразу повідомляють військовим", - наголосив речник АТО.

Зараз ви читаєте новину «На околиці Слов'янська бойовики сховали переносні зенітні комплекси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі