четвер, 28 жовтня 2010 10:31

На одеському пляжі живцем спалили жінку

На одеському пляжі живцем спалили жінку
В Одесі на Лузанівському пляжі живцем спалили жінку віком від 25 до 35 років.

19 жовтня в Суворівський райвідділ Одеси надійшло повідомлення від місцевих жителів, що на Лузанівському пляжі горить полум'я. В ньому знаходилась людина. Коли на місце події прибули оперативники і судмедексперти, виявилось, що спалили жінку. Вона загинула від задухи. Встановити її особу оперативникам поки що не вдалося. Основні ознаки загиблої: зріст 1,70. Волосся темне, 20 сантиметрів. Довжина стопи 21 сантиметр. В роті всього десять зубів.

"Ми акцентуємо увагу на її зубах. Можливо хтось помітив молоду жінку з карієсом на передніх зубах, решти майже немає, - говорить кореспонденту Gazeta.ua керівник відділу зв'язків з громадськістю Одеського міського управління міліції Тетяна Хмельницька. - Просимо всіх, хто щось знає про цю особу, дзвонити в міліцію".

За фактом навмисного вбивства відкрито кримінальну справу. Наразі ведеться слідство.

Якщо вам щось відомо про загиблу жінку, правоохоронці просять звертатися за телефонами в Одесі 048 - 779-42-02; 751-82-68 і 7512157. Винагорода і конфіденційність гарантуються.

Зараз ви читаєте новину «На одеському пляжі живцем спалили жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі