неділя, 16 грудня 2018 16:35

На Одещині знайшли мертвим зниклого прикордонника

На Одещині знайшли мертвим зниклого прикордонника
Зниклого прикордонника знайшли мертвим. Фото: Нацполіція

В Одеській області знайшли мертвим 23-річного сержанта-контрактника прикордонних військ Євгена Колісника.

Спочатку правоохоронці повідомили про зникнення солдата в районі кордону з Молдовою: військовослужбовець вийшов із бліндажа, щоб зателефонувати, і зник. При собі були зброя - АКС-74, 120 патронів, а також спецспорядження. Згодом прикордонника знайшли мертвим з вогнепальним поранення. Про це повідомив радник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян у Facebook.

"За результатами кількагодинних пошуків інспектор прикордонної служби був знайдений без ознак життя, з вогнепальними пораненнями в декількох кілометрах від місця несення служби", — зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом розшукують хлопця, який втік з центру соціально-психологічної реабілітації

У ДПСУ припускають, що військовослужбовець міг сам покінчити з життям через сімейні проблеми. За фактом його смерті правоохоронці порушила кримінальну справу. "

Державна прикордонна служба також здійснює внутрішнє розслідування інциденту. Колеги відомства висловлюють слова співчуття рідним і близьким загиблого", - написав Слободян.

У Києві на Харківському шосе, 182 г близько 7:00 виявили труп чоловіка. Тіло лежало на пандусі біля першого під'їзду. За словами правоохоронців, 28-річний чоловік зник ще 4 грудня. Він проживав у сусідньому будинку.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині знайшли мертвим зниклого прикордонника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі