субота, 01 лютого 2014 05:19

На Одещині впіймали неповнолітню любительку дисконтних карток

На Одещині впіймали неповнолітню любительку дисконтних карток
Фото: pivnich.info

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Іллічівського міськвідділу міліції Одещини викрили неповнолітню, яка місяць грабувала відвідувачів міської поліклініки. Дівчині 17 років, вона мешканка сусіднього Овідіопольського району " Останню крадіжку в міській поліклініці дівчина здійснила 25 січня цього року. Вкрала мобільний телефон із куртки 16-річного хлопця, яку той залишив в коридорі, біля дверей лікаря, - розповіла Людмила Козлова із Іллічівського міського відділку міліції.

- За місяць до цього, 30 грудня минулого року, в тій же поліклініці дівчина поцупила гаманець із дитячого візочка, залишеного без нагляду. В гаманці було 120 гривень, 10 доларів США та банківська картка. Оскільки в гаманці був і ПІН-код, в той же день в найближчому банкоматі дівчина зняла з банківської картки 470 гривень".Крім усього, у вкраденому гаманці була дисконтна картка магазину "Єва". Саме за нею вдалося вирахувати дівчину."Дівчина спокусилася на знижки у магазині "Єва".

Тому вкрадену картку вирішила переоформити на себе, де вказала всі свої дані, - каже Козлова. - Чек на покупки у магазині вона вклала у викрадений гаманець та викинула його. Саме це і допомогло вирахувати неповнолітню злодюжку"

.У секторі у справах неповнолітніх розповідають, що дівчина проживає з мамою та вітчимом. Раніше неодноразово тікала з дому, через складні стосунки з матір'ю.

Тепер за фактами вчинення крадіжок, дівчині загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років.

 

Зараз ви читаєте новину «На Одещині впіймали неповнолітню любительку дисконтних карток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі