понеділок, 09 квітня 2012 13:02

На Миколаївщині збоченець забігав в школу і показував всім свої геніталії

На Миколаївщині збоченець забігав в школу і показував всім свої геніталії
Раніше збочинець нападав на жінок. Фото: prikolnianekdot.ru

У Жовтневому районі Миколаївської області затримали 24-річного маніяка.

До чергової частини Жовтневого РВ УМВС України в Миколаївській області звернулася за допомогою голова сільради. За її словами, один із жителів селища веде себе неадекватно, пише Преступности.НЕТ.

24-річний чоловік, перебігаючи від приміщення сільради в школу, демонстрував оточуючим свої статеві органи. До речі, кілька місяців тому вже був аналогічний дзвінок - той же житель села ввечері, прямо на вулиці, нібито нападав на жінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаївець зґвалтував 16-річну подругу своєї співмешканки

Того разу правоохоронці доставили чоловіка в спеціалізований медичний заклад, де він перебуває на обліку з діагнозом про наявність психопатичних відхилень. Але, закінчивши курс лікування і повернувшись до місця проживання, через деякий час психічно хворий знову почав вести себе неадекватно.

За заявою голови сільради співробітниками Жовтневого РВ УМВС України в Миколаївській області 24-річного чоловіка знову доставлено в спеціалізовану лікарню, щоб лікарі визначили статус його психологічного стану, можливу ступінь загрози для громадськості, а також провели відповідний курс лікування.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині збоченець забігав в школу і показував всім свої геніталії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі