субота, 14 вересня 2013 16:12

На Миколаївщині чоловік з бодуна підрізав двох односельців та вкрав міліцейську автівку

На Миколаївщині чоловік з бодуна підрізав двох односельців та вкрав міліцейську автівку

У Миколаївській області 21-річний чоловік підрізав ножем двох односельців та чинив опір під час затримання правоохоронцями, повідомляє прес-служба МВС.

21-річний зловмисник вранці прийшов до місцевої крамниці та почав просити продавця, аби та позичила йому пляшку горілки – мовляв, нічне застілля не має можливості продовжувати, а ось грошей бракує. Жінка відмовила хлопцю, на що чоловік, схопивши ножа, наніс їй тілесні ушкодження обличчя, порізавши шкіру.

Працівниця магазину вибігла на вулицю та почала кликати на поміч. Крики почув 20-річний односелець, який намагався зупинити злочинця, але чоловік, вдарив односельця кілька разів ножем, після чого хутко зник з місця події. Потерпілого госпіталізували.

Правоохоронці затримали кримінального правопорушника вже на околиці населеного пункту. Чоловік поводив себе дуже агресивно та вчинив опір працівникам міліції, внаслідок чого до нього було застосовано спецзасіб.

Під час проведення першочергових дій та складання відповідних протоколів на місці затримання злочинця, останньому, для надання можливості підпису матеріалів по справі, руки в наручниках було переведено в положення перед собою.

Однак, незважаючи на всі заходи, вгамовуватись чоловік не збирався. Обравши влучний момент, він відштовхнув слідчого та, сівши за кермо службового автомобіля, почав рух. Правоохоронці намагались зупинити автомобіль, але правопорушник, ледве не збивши оперативних працівників, поїхав з місця.

Злочинця було затримано за 10 км від місця події, вже на території Херсонської області та доставлено до райвідділу міліції.

Слідчим відділенням Снігурівського РВ УМВС розпочато кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження", ч. 1 ст. 289 КК України "Незаконне заволодіння транспортним засобом".

 

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині чоловік з бодуна підрізав двох односельців та вкрав міліцейську автівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі