середа, 18 липня 2012 16:55

На Львівщині браконьєр убив колишнього голову колгоспу

На Львівщині браконьєр убив колишнього голову колгоспу
Чоловік помер на місці від пострілу в ділянку скроні з мисливської зброї. Фото: sakhapress.ru

Уночі близько 00.30 у Бродівський райвідділ міліції зателефонував 30-річний Юрій Куц, житель села Черниця Бродівського району на Львівщині. Він повідомив, що на полі біля лісу неподалік села близько 22.30 застрелили його батька - 58-річного Святослава Куца.

Як повідомили в обласній міліції, чоловік помер на місці від пострілу в ділянку скроні з мисливської зброї — карабіна "Сайга".

"Приблизно у цей же час до райвідділу міліції прийшов чоловік, житель Бродівського району, і зізнався у скоєному убивстві. Як розповів, він перебував з колегою за сто метрів від цього місця. Прийшов туди попробувати постріляти зі зброї друга, яку хотів згодом купити. Не бачачи цілі, він улучив в чоловіка на полі. Наразі карабін "Сайга" у них вилучили та порушили кримінальну справу" — розповіла прес-секретар обласної міліції Світлана Добровольська.

У Черницькій сільській раді запевнили, що Святослава Куца, колишнього голову колгоспу, убили браконьєри.

"Святослав Іванович так пізно пішов оглянути городину на своїй присадибній ділянці під лісом. Вдень не мав часу, бо порався по господарству. У нього дружина-інвалід. Неподалік заповідник, туди часто ходять на полювання місцеві і не місцеві, хоча там заборонено стріляти. Страшна трагедія сталася прямо на очах 17-річного сусідського хлопця. Він був поруч і бачив, як упав Куц. Одразу побіг у село по допомогу. Але уже було пізно" — повідомили у сільраді.

 

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині браконьєр убив колишнього голову колгоспу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі