вівторок, 26 листопада 2013 00:34

На Кіровоградщині двоє сусідів до шокового стану побили третього

Працівники Маловисківської міліції Кіровоградської області затримали 39-річного і 43-річного чоловіків, які побили 56-річного сусіда. Причиною став новенький телевізор та бензопила.

"Це трапилося серед білого дня. Двоє жителів одного із сіл розпивали спиртне. Коли випивка закінчилася, почали думати, де знайти гроші. Молодший згадав, що днями сусід брав кредит. Вирішили скористатися такою нагодою й близько третьої дня зайшли до потерпілого в двір. Після недовгої розмови зловмисникам стало зрозуміло, що отримані гроші той вже встиг витратити. Чоловік похвалився, що купив за кредитні гроші невеличкий телевізор з тюнером, бензопилу і дрова на зиму. Не бажаючи йти з порожніми руками, нападники кинулися безжально бити потерпілого поки той не втратив свідомість. Забрали телевізор з бензопилою і пішли геть", - розповів виконуючий обов'язки керівника підрозділу Маловисківського райвідділу Андрій Гулий.

Через годину після нападу міліція затримала обох зловмисників.

"П'яні зловмисники не могли навіть зорієнтуватися, куди їм тікати. А не те, що думати про продаж краденого. Викрадені речі вилучили за місцем проживання одного з них. Молодший із злочинців був уже раніше судимий", - додав Гулий.

Постраждалого чоловіка із травматичним шоком доставлено в лікарню. У нього виявлено переламані два ребра. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбійний напад). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 12 років.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині двоє сусідів до шокового стану побили третього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі