пʼятниця, 27 липня 2012 09:16

На Кіровоградщині чоловік, який вліз у сімейну сварку, отримав удар косою

На Кіровоградщині чоловік, який вліз у сімейну сварку, отримав удар косою
Чоловіка з різаною проникаючою раною доставлено до лікарні. Фото: frimg.ru

Вночі до чергової частини Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про скоєння злочину. 49-річному жителю одного з районів області, який виконував дорожні ремонтні роботи в одному з сіл, нанесено тілесні ушкодження.

Чоловіка з різаною проникаючою раною доставлено до лікарні, а на місце злочину виїхала слідчо-оперативна група. Працівники райвідділу встановили, що потерпілий, повертаючись з роботи, почув жіночий крик, що лунав з одного з дворів. Наблизившись до подвір'я, робітник побачив чоловіка і жінку, що сварилися. При цьому чоловік погрожував фізичним насильством беззахисній жінці, а вона кликала на допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині пенсіонерка зарізала співмешканця і спокійно пішла спати

Перехожий, не зміг байдуже пройти повз, тож, не вагаючись, кинувся на допомогу. Коли він вивів заплакану жінку на вулицю, то знову почув голос її співмешканця. Тільки-но рятівник повернувся, як відчув різкий біль у грудях. Дебошир вдарив його косою. Діставшись самотужки до свого помешкання, потерпілий розповів сусідам про те, що сталося. Вони повідомили про подію міліцію та викликали швидку. Правоохоронці негайно затримали 50-річного місцевого жителя. Потерпілий наразі перебуває у лікарні.

За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 121 Кримінального Кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень). Проводяться слідчі дії. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

 

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині чоловік, який вліз у сімейну сварку, отримав удар косою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі