понеділок, 18 квітня 2016 17:49

На Кіровоградщині фермер убив товариша

На Кіровоградщині фермер убив товариша

У селі Полтавка Компаніївського району Кіровоградщини правоохоронці затримали місцевого фермера. Його підозрюють у побитті односельчанина, який від отриманих тілесних ушкоджень помер. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у відділі комунікації управління Нацполіції області.

"15 квітня до Компаніївського відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера районної лікарні про те, що в Полтавці на території фермерського господарства виявлено тіло чоловіка. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 33-річний житель Херсонщини, який приїхав погостити до родичів. Під час розпиття спиртних напоїв із 36-річним місцевим мешканцем між чоловіками виникла сварка, яка переросла у бійку. Старший завдав молодшому численних ударів руками та ногами по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер до швидкої допомоги", - розповів начальник Компаніївського відділення поліції Володимир Гавриленко.

Згідно з попереднім висновком судмедексперта, причиною смерті стала травма голови.

За вчинене підозрюваному загрожує до 10 років ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безхатько вбив товариша, накрив його килимом і чекав поліцію

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині фермер убив товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі