понеділок, 14 жовтня 2013 09:54

На Івано-Франківщині у підземному резервуарі для води втопилася жінка

На Івано-Франківщині у підземному резервуарі для води втопилася жінка
Фото: suspilstvo.in.ua

У м. Тисмениця Івано-Франківської області на території саду зі сторони с.Клубівці у неділю, 13 жовтня, рятувальники допомогли працівникам міліції витягнути із недіючого підземного резервуара для води труп людини, передає УНН.

"Працівники пожежно-рятувальної служби в апаратах захисту органів дихання за допомогою рятувальної мотузки, висувної драбини, шанцевого інструмента та простирадла підняли на поверхню та передали працівникам міліції тіло невідомої особи жіночої статі, приблизний вік 30-35 років", — сказано у повідомленні ДСНС в Івано-Франківській області.

Під час проведення робіт рятувальники випадково, разом із тілом жінки, підняли на поверхню одну 82 мм мінометну міну часів ВВВ.

На місце події виїжджали керівники ДПРЧ-2 м.Тисмениці та Тисменицького райвідділу міліції, працівники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру облуправління МВС, слідчо-оперативна група міліції.

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині у підземному резервуарі для води втопилася жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі