понеділок, 08 листопада 2010 12:28

На Херсонщині у двох ДТП травмувалося 16 людей (ФОТО)

На Херсонщині у тумані зіткнулись два авто: травмовано дев'ятеро осіб.

Про це повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Вчора о 8 годині 30 хвилин, у Херсонській області, на 35 км автодороги Нова Каховка - Армянськ водій автомобіля "ВАЗ-21099" під час обгону в умовах недостатньої видимості (туман) виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем "SKODA OCTAVIA", що рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП обидва водії, три пасажири автомобіля "ВАЗ" та чотири пасажири автомобіля "SKODA" отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості з якими були доставлені до місцевої лікарні.

Рівно через годину на Херсонщині сталася не менш трагічна ДТП, у якій травмувалося 7 людей.

Про це повідомили в Головному управлінні МНС у Херсонській області.

У Цюрупинському районі на 8 км автодороги Цюрупинськ- Гола Пристань-Скадовськ водій автомобіля ВАЗ-21051, рухаючись у напрямку м. Херсона, виїхав на зустрічну смугу і, не впоравшись з керуванням , скоїв зіткнення із зустрічним автомобілем ВАЗ-21043.

Постраждалих направлено в травматологічне відділення Цюрупинської районної лікарні.

Всього за добу на території країни зареєстровано 95 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло 16 осіб та 132 – травмовані.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині у двох ДТП травмувалося 16 людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі