понеділок, 30 серпня 2021 05:29

На кордоні України та Румунії затримали групу нелегалів

На кордоні України та Румунії затримали групу нелегалів
У машині перебували водій-українець і четверо іноземців без документів. Фото: dpsu.gov.ua

На кордоні України та Румунії в Чернівецькій області українські прикордонники затримали групу іноземців, які планували незаконно потрапити на територію Євросоюзу. Про це в неділю, 29 серпня, повідомив прес-центр Державної прикордонної служби.

Так, наряд прикордонвідділу Порубне, перевіряючи оперативну інформацію, зупинив за кілометр від кордону, в районі перехрестя доріг Багринівка-Ст.Вовчинець-Черепківці, легковий автомобіль Skoda. У машині перебували водій-українець і четверо іноземців без документів - три чоловіки і жінка.

"Пасажири автомобіля документів із собою не мали, однак під час бесіди прикордонники з'ясували, що чоловіки з Пакистану, а їхня супутниця - з Афганістану", - уточнили в прес-службі.

Затриманих іноземців доставили в пункт тимчасового утримання Чернівецького прикордонного загону, їх притягнуть до адміністративної відповідальності за фактом спроби незаконного перетину кордону (ч.2 ст.204-1 КУпАП). Українця, у свою чергу, передали Нацполіції. Йому інкримінують незаконне переправлення осіб через державний кордон України (ст.332 КК).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні Польщі побільшало нелегалів з Білорусі

У Чорноморському морському порту виявили двох незаконних мігрантів. В обох були паспорти громадян Сирії.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні України та Румунії затримали групу нелегалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі